Falling down


Jag är inne i någon slags depptid, skyller det på vädret, men så är nog inte fallet. Känner mig aldrig riktigt hel och det mesta känns bara jobbigt. Men jag försöker göra det bästa av det. Mitt uppe i flytt och annat så njuter jag av både fredag och lördags kvällen med en utgång. Träffa massa sköna människor, fulla människor och bara må bra för en stund. Kanske till och med slår till med ett mobilinlägg ikväll, den som lever får se!

 


Dagen

Idag står nya naglar och lite shopping på schemat. Imorgon ska jag passa Alma hela dagen, så vi hörs på torsdag kväll eller fredag!


-


Fartfylld helg


Fredagen gick åt att plocka ner massa saker i kartonget, och nej, det tar aldrig slut. På kvällen var det överraskning för mamma och pappa, bowling och middag, jättekul. Lördag kväll spenderades hemma hos b-friend. En god middag och spelade vi Monopol (vi har köpt det nya, special edition, där man tankar bankomatkort istället för att ha pengar). Vi kom i säng mycket senare än planerat och upp alldeles för tidigt (vi hade missat att dra tillbaka klockan en timme) och sen åkte vi iväg för att passa Ellen, Erik & Edvin. Suprise var det för familjen när vi var där halv åtta, istället för halv nio och i dörren möttes vi av världens finaste katt, Eskil. Sammanfattat var igår den med fartfyllda dagen på hela helgen, försök ha en lugn stund med tre ungar som sprider runt fötterna. Men inte mig emot, det är bara kul och mysigt att umgås med de där barnen.  

 


De vill inte sluta



Tårarna slutar inte komma, fast hon fortfarande finns här. Usch, det här är det värsta jag någonsin behövt göra. Min lilla sötnos, det finaste jag har.

 


Värme

Åh, jag behöver verkligen åka till ett varmare land, bara i en vecka. Behöver koppla av, äta gott och njuta av värmen. Får jag ett jobb inom snar framtid, så bokar jag en resa efter nyår, så det så.

 


Suprise

Nu när det är dags för flytt och allt så hinner familjen knappt umgås. Storasyster är mest hemma hos sig och vi andra håller på att plocka ner allt i kartonger, det blir en snabb middag sen återgår alla till sitt. Då mamma och pappa fyllt år i veckan så fick de en överraskning av mig och Madde, ikväll är det dags för den. Helst av allt skulle jag vilja ha kläderna här ovan.

 


Direkt från mobilen, mitt blivande

162f188ff1343c9ae29807e77ad5c1b8.png

Direkt från mobilen, mitt blivande sovrum, det kommer att bli perfekt!


Önskar det inte behövdes

Idag ska min lilla älskling till veterinären, de ska bestämma om hon måste avlivas och i så fall sätta datum. Fy, varför ska vi behöva bestämma över hennes liv, kan inte hon bara säga till själv när hon inte vill längre. Alla tankar idag går åt henne, min fina lilla bebis.

Tyvärr

Konstigt nog går det en tanke till dig iallafall en gång varje dag. När jag går in på Facebook kollar jag alltid in om det hänt något nytt på din profil, när du är inne på msn vill jag så gärna skriva men gör det inte. Jag vill inte tänka på dig, önskar nu att jag aldrig träffat dig, då vore allt så mycket enklare. Och här brevid mig har jag världens finaste kille som jag älskar över allt, varför går det inte att glömma dig?


Jag har blivit smått kär i denna dam


Födelsedag


Idag firas mamma födelsedag med tårta, paket och god mat lite senare. Imorgon firas pappas stora dag. Utav oss får de en överraskning som vi alla ska göra på fredag, kommer bli riktigt roligt. Nu ska jag fortsätta umgås med världens finaste mamma, för det är vad hon är, världens finaste.


Sen update

Internet har krånglat hela helgen, vid närmare titt var det tydligen en kabel som var utdragen. 5 år firade vi i fredags, inte 6 år. Det var b-friend mamma som blandat ihop det och jag hängde på det hon sa.

Helgen har varit super skön. Hunnit med massor och bara gjort sköna saker. Middag hos Dennis farmor i fredags, middag hos min syster i lördags och bara söndagsmys igår. Redo för en ny vecka och vi börjar med måndag!


6 år

Imorgon firar jag och min prins 6 år. Dock, var det en månad i somras då det var totalt slut, men ingen skaffade ny partner. Ibland väljer vi att bortse från den månaden, ibland inte. Om man gör det, så är det på dagen 6 år imorgon. Och jag kan bara säga att jag älskar honom mer för varje dag som går. Många säger att de tror att vi kommer gifta oss, skaffa hus och barn tillsammans och det tror jag nog nästan också. Alla förhållande har sina up and downs men för det mesta är det alltid bäst och jag älskar att han finns där i vått och torrt. Han är det finaste och bästa jag har och jag skulle aldrig i världen byta bort honom mot något.

 


Klädbytarkväll?


Jag är super sugen på en klädbytarkväll med mina kära tjejer. Jag måste ändå gå igenom alla mina kläder inför flytten, och vad passar då bättre än att byta saker man inte tycker om eller som köptes för små/stora. Jag tycker alla kläder som hänger i min garderob är fina, men vissa av dem använder jag bara aldrig och då är det roligare om någon som kommer att använda dessa tar dom. Kan lätt tänka mig att byta bort lite kläder mot nya fräsha grejer, allt från tröjor, byxor, klänningar, väskor, armband med mera. Så, tjejer vad tycker ni om detta?

 


Yummy



Nya Elle trillade ner i brevlådan igår. Mums för innehållet!

Onsdag

Tänk att det snöat i natt, helt galet. Lite ligger kvar på garagetaket och lite på gräsmattan. Nu tänkte jag sätta på mig varma kläder och ta en promenad, kanske förbi solariumet. Från en sak till en annan, någon som missat super rean H&M har, jag fyndade igår.

Kvart i sex är det simhallen som gäller. Nio är det Greys Anatomy, det är väl ungefär mina planer idag.


Tuesday allready



Klockan är 12.19, ska börja åka mot Sollentuna om ungefär två timmar. Där möter jag upp b-friend sen ska vi hämta världens sötaste Alma på dagis och sen hem för att möta alla andra tjejerna. Laga middag och umgås, hemma vid åtta ikväll.

Ha en bra dag!

 


Take a walk with me

Fick strikta order av min mor igår, att inte sova bort hela dagen och göra något av min måndag. Vad finns det att göra en dag som denna kära mamma? Nu sätter jag på mig varma kläder och går en promenad. Måste lämna några brev på posten samt hämta ut ett paket.


Skor i all ära


Jag köpte ju dessa för cirka en månad sedan. De är så fina att titta på, men det är hemskt ofina att gå i. Efter en timme dör mina fötter, riktigt dör. Det pulserar i tårna och man vill bara gå barfota. Så det blir att leta efter att par nya sköna höstskor att ha på krogen. Tips?


I lied


Kan vara den coolaste bilden på länge!


Popcorn innan utgång


Igår var en knasig kväll. Idag känner jag att jag skulle åkt hem när Nina och Caroline åkte. Mer behöver inte sägas.


Flytten

Hur nervös och samtidigt spänd jag än är inför flytten, så gör det samtidigt lite ont i hjärtat. Igår kom storasyster över för att ta alla sina saker, och vi började tillsammans gå igenom alla teckningar vi ritat som små, även alla barbiedockor och dockkläder. Mellan alla skratt så kom även en tår, en glädjetår eller inte, svårt att säga.

Det var hur som helst underbart att titta igenom allt, och jag tackar mina föräldrar av hela mitt hjärta, för att de är bäst och har sparat så mycket. Det var underbart att som 19 år gammal, titta tillbaka på en teckning jag ritat när jag var 2 år. Jag satt och funderade på vad teckningen visade och även vad som fanns i mitt huvud under den tiden. Förutom massa teckningar, hittade vi massor med kläder från när vi var små. Jag bestämde mig helt klart för att spara en del av dessa, det var fina små koftor, söta kjolor och underbara overaller.

Det måste varit underbart när man var liten, inga bekymmer. Det jobbigaste som fanns kunde vara då man inte fick just den barbiedockan man ville ha. Men, vad är problem som dessa mot alla dagens problem?


Saturday

Idag är det arbete som gäller, jobbar mellan 11 - 14, sköna tider. Efter det ska jag hem till boyfriend, och umgås med hans mor. Ikväll blir det utgång med girlsen eller hemmamys, lutar åt utgång.


Jag jobbar på det

Tjatar dagligen, eller började igår, på min kära far att jag ska få köpa en bil, som jag kan övningsköra i men även ha efter, då körkortet är avklarat. Det lutar mest åt denna bil, och jag lovar, pappa börjar vika sig efter allt tjat. Det här kan gå bra, håll tummarna!

 


Så gick det med det

Kanske inte världens bästa uppdatering. Men igår gick jag handledarutbildningen med min kära far, och jesus vad taggad jag är inför körkortet nu. I ferbruari senast ska jag ha det i min hand.

Idag har mycket tid gått åt att plocka ner alla grejer i kartonger inför flytten. Har även hunnit med en speedshopping med mamma i centrum, ett par nya svarta jeans (mina sprack totalt igår när jag satte mig i bilen) och ett par sammetleggnings. Sen nu, klockan 19.05 sitter jag och skriver det sista på reportaget till Tyresö Magasinet, deadline 00.00 idag, och jag är ute sent som vanligt. Skärpning, måste bättra mig på det där med planering!

Vad gör ni en fredag som denna?


Mycket att göra

Det var länge sen jag var här, fy, kan det vara en månad? Eller mer?
Jag har iallafall fullt upp med allt nu. Flytten är den 1 november och vi håller på att tömma huset för fullt, ta vår undervåning till exempel, den är fylld med julpynt på hela golvet. Ska försöka ta en bild någon dag om jag kommer ihåg, det ser hemskt ut.
Samtidigt som vi tömmer, så köper vi in massa nytt till lägenheten. Jag tvekar inte en sekund på att det kommer bli jättefint, i allt från mitt rum till badrummen. 

När jag inte håller på inför flytten, så jobbar jag lite då och då. Skriver reportage för tidningen och jobbar lite med pappa, men även passa Alma ibland. Och när det finns tid klämmer jag inte pojkvän och vänner. Så där fick ni en uppdatering. Eftersom jag är hemma idag, så ska jag försöka uppdatera er mer under dagen som går.
 


RSS 2.0