Goodnight!

Sov gott, ses imorgon!


Btw


Jag matchar dem helst med en skön t-shirt, en väst eller ett fint linne och en snygg kofta över + massa armband till det! Självklart även high high heels!


Kostymbyxan!

Jag har blivit helt kär i kostymbyxor. Så pass kär att jag har införskaffat mig 3 stycken på senaste tiden. Två stycken idag faktiskt, ett par beiga och ett par bruna. Det blev även en underbart skön kofta, som kan bäras till allt. Och min plånbok och konto som absolut inte behöver tömmas på mer pengar, då de båda ekar nästintill tomt just nu. Imorgon är det utgång, fredag fyller Helen år, utgång där + födelsedagspresent. Jag måste fixa naglarna snart, skulle behöva ett besök hos frisören. Oj oj, hur ska detta sluta ...

19 år!


Älskling Felix fyller 19 år idag, grattis bebis!

The City

Idag har jag och Emelie krigat runt i stan för att hitta födelsedagspresent til både Rasmus och Felix. Och vi är mer än nöjda med våra inköp, de är perfekta! Har gått i högklackat hela dagen, så jag har blivit belönad med två stora blåsor UNDER foten, hemskt! Ikväll blir det ett långt bad sen tv tittande.

Internationell ekonomi

Yes sir, jag är uppe trots att jag inte somnade förrän klockan två igår igen. Nu är det internationell ekonomi som gäller! Hörs sen!

Outfit


T-shirt: Gina Tricot, Stentvättade tights: Vero Moda & Skor: Din sko

Idag var detta vad jag hade på mig. Oh ja, jag har skorna nästan varje dag. Men jag älskar dem, de passar till allt och är så sköna att man kan gå i dem i timmar.

Tyvärr


Matematikprovet som var förra vecka gick väl sådär. 1 poäng från godkänt, men min lärare sa att vi skulle lösa det imorgon. Så inget omprov för min del iallafall, thanks god!

Jag fryser helt galet mycket just nu. Det är kallt ute och bussen som jag åkte hem med hade aldrig hört talas om värme, det var som en frysbox därinne. Nu ett varmt bad, lite snurrade på internet och sedan middag och efter det en mysig film i sängen med pojkvännen!

Ojdå

Bloggande ingenting igår. Men å andra sidan hade jag inget ork. Shoppade lite igår, ett par ursköna tights och två t-shirtar. Syster skrev på kontraktet till hennes lägenhet, så snart flyttar hon :(

Suck

Jag är trött, arg, deprimerad, känner mig besviken. Ord kan inte beskriva hur jag känner för er. Ni sviker mig precis lika ofta båda två. Många ursäkter från båda som ni aldrig lever upp till. Kanske är det dags att ta nya tag i sitt liv och träffa nya människor.

Phonecall

Pratade precis med min pojke på telefon. De hade precis åkt ifrån Tyskland. Han trodde dem skulle vara hemma till tio ikväll. Vädret idag är bara så tråkigt och för att bli lite uppmuntrad vill jag åka och shoppa. Men ingen i familjen är på, och jag sätter mig aldrig på en buss i det här vädret.

Ge mig sommar!



Jag har hittat så mycket fina bikinisar (heter det så?) och linnen som jag måste ha med mig till Grekland. Nu blir det stor beställning från H&M!

Yesterday

Jag kom och tänka på en sak. Igår när jag var och fikade med min kompis Rasmus så pratade vi om allt möjligt. Men en sak vi kom in på var att jag bakom vissa personer i min telefonbok har ett litet hjärta. Och Rasmus kunde inte förstå varför. Mitt svar var att det är dem personerna som betyder lite extra mycket i mitt liv. Egentligen kunde jag inte hitta någon bra förklaring till varför. Det känns bara bra när det står tillexempel Emelie <3 eller Helen <3 när dem ringer. Dem känns lite extra speciella då.

España


Mamma och pappa kom precis hem från en vecka i Spanien. Med sig hem till moi hade dom iallafall mina två favorit parfymer, thanks!

00.19


Såhär ser jag ut just nu då klockan är 00.19.
Sitter nyduschad i sängen med min fina rosa handduk runt mig. Pojkvännen är Tyskland över natten så jag får sova ensam. Det här blir det näst sista inlägget för ikväll! 

Every day

Dessa bloggar besöker jag dagligen:
1. EmsEdge
2. SheCity
3. Style By Kling
4. Sofis Snapshots

Man kan alltid hitta inspiration hos dem!

Gorgeous


Hittade den här bilden i Petras (SheCity) blogg. På något sett inspirerar den mig otroligt mycket. Ska boka tid hos frisören nästa vecka, men det enda jag vet att jag vill göra är klippa toppar och färga. Men nu har jag bestämt mig att nu under tiden jag väntar på att mitt hår ska bli långt, kan jag klippa denna underbart snygga lugg. Helst ska den vara som en raklugg som även går att ha på sidan. Luggen it is!

Babysitter

Jag passar Alma till 23.00 ikväll. Bloggar massor när jag kommer hem!


Mums

Ligger i sängen, precis duschat och rakat benen och allt. Älsklingen ligger brevid mig och kolla på The Litte Black Book på tv. Jag har hittat ett par nya kola karameller som jag har blivit helt galen i. Och självklart hade min kära pojkvän köpt med sig en påse av karameller!

Cravings


Jag älskar mina senaste stövletter jag köpte
. Men jag skulle vilja ha ett par med öppen tå och mönster. Dessa har alla rätt, dragkedjan där bak, ett fint mönster och grymt snygga är dom också!


Klädkaos

Häromdan kände jag mig sådär riktigt fin när jag gick till skolan. Ni vet en sån där dag då det känns som att man vill passa på och göra allt, för att man är så nöjd med klädseln, håret och sminket. Den dagen bestämde jag mig iallfall att det är värt att gå upp en timme extra för att hitta en riktigt snygg outfit för dagen.

Ep. 5

http://www.mtv.com/videos/the-city-ep-5-boys-night-out/1602843/playlist.jhtml#id=1602843
Senaste avsnittet av The City, i love love love love!

Det går bra nu

Det mesta iallafall. Matematikprovet idag gick dock mindra bra, för alla. Ikväll tänker jag bara ligga i ett badkaret, läsa en bok och ha massa ljus tända. Ska äta en god middag och kolla en bra film med älsklingen. Sen försöka sova ganska tidigt.

Feel fine

Vi hade världens bråk i lördags, det var hemskt. Men på något sätt blir vi alltid starkare efter bråk och nu känns allt bättre än någonsin tidigare. Du är min solstråle i mitt liv. Det är du som gör att jag orkar gå till skolan, för att jag vet att när jag kommer hem får jag träffa dig. Det är du som gör att jag kan gå och lägga mig tre timmar för tidigt på kvällarna, för att jag vet att jag får ligga där med dig. Att vakna på morgonen och se ditt ansikte är det finaste man kan önska sig. Jag älskar dig!

Kärlek


Trots våra upp och ner gångar så håller vi oss alltid till varandra, det är så det ska vara. Är man föräldskad, så är man. 

Fredagens fest var helt oförklarligt (finns det ord som heter så?) rolig. Ikväll är det första simträningen med småbarnen som gäller. Massa nya barn, har redan tjuvspanat på listorna och barnen har underbara namn, Molle, Kid, Jojje och massa andra. Får väl göra en utvärdering ikväll om hur det var. Efter simningen åker jag och min älskling och äter en mysig söndagsmiddag.

Psst

Jag har världens bästa pojkvän som låg i sängen med mig till halv tolv igår och tittade på The City avsnitt, han tycker om det minst lika mycket som jag. Imorgon kväll blir det The Hills maraton i sängen, hoppas jag iallafall.

The City

Precis som alla har jag fallit för Whitney (The Hills) nya serie. Åh, det är så mycket glamour och de verkar leva det perfekta livet. Jag vill också bo i en fin lägenhet, högt upp i NY!

Gymmet

Halv ett var jag hos tandläkaren, allt var bra sa hon. Sen gick jag till gymmet, var där i 1 timme och 45 minuter. Nu sitter jag i sängen, är helt slut i kroppen. Fruktar att träningsvärken kommer slå in innan festen ikväll, tyvärr! Men jag är laddad iallafall. Först ska vi till S och fira hennes 18 årsdag, lite middag och vin, sen hem till Helen och sedan vidare till 20 årsfest!


In my black shoes


För en månad sedan köpte jag ett par nya skor, och jag fullkomligt älskar dem. Så sköna att gå in och de matchar till det mesta. Kan aldrig få för mycket skor, och snart åker allihopa upp på väggen, uppradade skönheter!

Lovely friday

Fredag imorgon, vi ska fira det med 20 års fest hos en kompis. Billiga drinkar och massa roliga människor, vad mer kan man önska? Det blir antingen klänning eller jeans och en snyggt linne, med high high heels!

Desperate Houseman


Den här boken är just nu min tröst alla tråkiga bussresor till och från skolan. Handlar om en kille som var gift med Desperate Housewife Edie Britt, riktigt spännande!

Photography


Just nu sitter jag och gör klart det sista i min fotokurs. Åker hem om 10 minuter, hörs sen!

Bara för att du är du



Det snöar inte lite utomhus, efter varit ute i max 20 minuter var vi helt blöta och iskalla!

Trashed


Min vän Rasmus är i Thailand just nu, och jag bad honom leta efter slitna Rolling Stones t-shirtar till mig. De är sådär skitsnygga med ett par svarta eller slitna jeans och högklackat.

- 2

Kallt ute och massa snö. Tänkte gå ut och gå en sväng med Dennis, sen hem och duscha och vidare till middag hos Helen.

Kamera



Jag har glömt att berätta att jag fick en kamera i julklapp, en Nikon D80. Och med denna nya blogg tänkte jag försöka fota varje dag, så ni blir uppdaterade i bilder också!

RSS 2.0