21.25

Ikväll är jag hemma hos pojkvännen och bara tar det lugnt. Vi har ätit middag och kollat på Rosing (You go Hugo) nu är det Desperate Housewifes som gäller!

Curls


Jag försöker mer och mer att inte platta mitt hår,
då jag har insett att mitt hår växer något enormt när det inte utsätts för den där plattången varje dag. Och ibland brukar jag göra en fläta när håret i blött och sen bara locka luggen på morgonen innan jag går till skolan, och jag känner mig minst lika snygg i håret som när jag plattar det!


Ingen kommentar

Du önskade Helen, och du fick. Bild på begäran. Min pojkvän, som vanligtvis är det vackraste jag sett, med undantag för denna bild kanske.

Comment, comment, comment

Ni är allt fler som kommenterar, men jag vill ha mer. Det gör mig så glad när jag får en kommentar, det värmer lite extra.


Yesterday




NU KÖR VI

Det blir en utgång, sådär i sista sekund. Det känns bra, det här kommer en ruskigt bra kväll känner jag.

I love my life

 
Kom på mig själv alldeles nyss med detta. Såhär ser jag ofta ut numera en lördag kväll. Jag, min dator, favoritmjukisar en skön tofs på huvudet, en kopp thé sittandes och blogga i min otroligt sköna säng. Men vet ni vad? I like it, actually I love it! 


I need somebody and always

Han har bara varit borta i mindre än 24 timmar, och kommer hem i natt igen. Men jag saknar honom så att det gör ont i hela mig

. Han är mitt allt. Han gör mig hel när jag är trasig. Han får mig att gå från gråt till skratt. Han gör att jag mår bra. Han gör mig hel.

Zzz


Jobbade mellan 20.30 - 03.00 igår natt. Riktigt trött var jag igår när jag satte mig på en buss hem från stan. Vid centrum så bestämde jag mig för att jag bara inte orkade gå den sista biten hem, så jag tog en taxi. Lat, jag? nej! Idag jobbar jag hos far min till 14.00, sen ska jag hem och äta en god lunch sen kanske sova ett tag, 6 timmars sömn var vad jag fick i natt.


Förlåt

Fick en kommentar av min vän Alexandra om att jag borde tipsat er när jag gick på utförsäljnngar som den igå.r Men vet ni, jag skrev upp mig på en intresselista hos dom, så det kommer att trilla in ett mejl i inkorgen nästa gång det är dags och då är ni självklart det första som får veta!

Hanky Panky


Jag och Helen begav oss till Karlaplan idag för en utförsäljning av Hanky Panky trosor och lite annat, 3 trosor för 80 kr st, tack så mycket!

Perfa!


Skorna satt perfekt, så gjorde klänningen. Fler beställningar kommer att göras!

Spets och allt



  
Fick två jättesöta tröjor av min mor idag, spets nertill, volang, genomskinligt, den har allt. Fick en svart och en vit.


OMG

Fick en smärre chock när jag insåg att The City avsnittet jag såg senast var det sista av säsongen, men va?  Väntar spänt på nästa säsong

Birthday

Kanske borde man ha någon middag eller något när man ändå fyller år
. Ingen utgång dock, då jag spara pengar. Men en middag och lite hemma "fest" vore ju inte fel, får tänka lite på den saken.

En bra dag

Befann mig på gymmet tio imorse för att köra ett hårt pass med Helen. Vi var lika grymma som alltid, och använde oss utav medicinbollen även denna dag. Den tjejen är någon som alltid får mig på bra humör och att veta att vi ska vara utomlands tillsammans en månad är något som alltid ger mig ett leende på läpparna.

PS: Det är endast 2 månader och 17 dagar tills vi åker, lycka!

:D

Kläderna från Nelly har kommit idag, har dock inte hämtat ut dom än. Men så fort jag gjort det, lägger jag upp foton på hur allt såg ut. Gjorde även en jätte beställning fråm H&M idag, en födelsedagspresent i förväg enligt mamma!

Suck

Allt känns jätte jobbigt just nu. Jag mår dåligt och är deprimerad jämt, ser inget ljus i något. Jag är ständigt  trött, vilket leder till att jag aldrig orkar hitta på något. Vi har massvis med arbeten i skolan som måste göras, en anledning till att jag aldrig kan hitta på något. Mina vänner som alltid kan få mig att må bra, får inte det längre. Vad händer? Usch, allt känns verkligen sämst ...

I need it

Buckle And Zip SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM  Grandcentral Tunic SEK 259, Vila - NELLY.COM 

Har mått lite halv dåligt idag, så jag kände att jag behövde unna mig något. Skickade äntligen efter skorna, men även en jättesöt klänning, bra till att skivor som kommer nu!

Hjälp

Har svenska redovisning nu på morgonen. Det är en G-uppgift, men trots detta så har jag knappt kunnat sova på hela natten. Vad är det att vara nervös för? Skärpning nu.

I kind of forgot

 
Mamma la slingor i mitt hår igår
, och ja, det blev nog lite ljusare än planerat, but I kind of like it! Jag har det hellre såhär, är så jag såg ut när jag kom från frisören sist ...


It's hard


Eftersom jag försöker hålla mig borta från sötsaker som godis och läsk, samt för onyttig mat så är detta vad jag unnar mig med denna lördag. Ett glas kolsyrat vatten med några frusna hallon i, jättegott!

Soliga lördag


Jag och Dennis gick upp sju imorse för att åka till Arlanda och hämta mammas bror
. Efter det hade vi planerat att åka hem och sova igen, men istället för det, så köpte vi frukost och åt den sedan så gick vi en två timmars lång promenad, hur mysigt som helst. Den här lördagen har känt som världens längsta. Idag är det endast kvalitetstid som gäller, och jag älskar såna dagar med min pojkvän!

9 juni, 9 juni

Snart är studenten här. Eller snart och snart, men jag börjar känna panik inför vad jag ska ha på mig. Har hittat en jättefin klänning från Asos.com men är rädd för att jag åker på massa pengar i tull och så, är det värdt det? Hittar inte en enda klänning som matchar det jag vill ha, vill absolut inte att det slutar med att jag köper en klänning i någon butik i stan som alla kommer att ha på sig ...

Sunshine





Det är tur att det är någon som njutit av att det har varit sol ute idag!

Satisfied

Nu har jag gjort massor utav det som skulle göras idag:

Öva lite till på marknadsföringsprovet
Engelska recension av Blink
2 uppgifter i Marknadsföring
Övat till provet på fredag
Svenska till måndag
Debatt till fredag


Och jag känner mig riktigt nöjd, ska fortsätta ett litet tag till, sen ska jag bara njuta!

Shalalala

Avsnitt 13 av The City finns nu, lookie lookie!

Solsken

Idag gräver jag ner i mig i studier, ska sitta tills allt är klart. Ska skriva CV, recension av bok, öva till marknadsföringsprov, svenska uppgift till måndag. Som ni ser en hel del. Men ska även klämma in en promenad i det fina vädret, hörs sen!

Studentflak

Jag tog på mig det dumma ansvaret att fixa studentflak till alla elever i skolan, ett flak som jag själv inte ska med på ... Det är så mycket strul, och så många som hoppar av och massa annat, att jag snart ger upp ...

:D

Åh, så roligt jag hade igår kväll. Inte träffat grabbarna på jättelänge och det kändes. Med de där killarna har man alltid en leende på läpparna. Lagom med dricka och massa skratt. Helen, skicka lite bilder från igår?

Birthday coming up

Igår var det en månad till min födelsedag. I år önskar jag mig inte så mycket annat än pengar till resan den 12 juni. Önskar mig även presentkort på Nelly.com (om de har det?) så att jag kan köpa lite skor därifrån. Men även presentkort på H&M och andra butiker som har fina vår/sommar kläder. En "blondspray" som Helen och Emelie har, så att jag nästa gång jag varit hos frisören inte behöver gå dit och fixa utväxten varje månad ... Kan ni komma på något mer bra?

Jobb

Sitter på jobbet nu, jobbar till klockan 14.00. Sen ska jag och pappa åka och köpa nya gympaskor, skavsåren från gymmet igår är inte att leka med,  ett par nya joggingtights behövs också. Ikväll blir det kanske utgång eller bara en mysig hemma kväll med min kära boyfriend!

Doggie


Världens bästa bloggfriend kanske?


Rensning


Nu ska jag rå rensa min garderob. ALLT som inte används ska ut, ut, ut och göra plats för massa nytt. Just nu agerar mitt rum extra gardrob, tyvärr. Måste förbereda lite för när jag byter rum, 5 garderober istället för 2, heaven!  

Jadå

Kläderna satt riktigt bra faktiskt, eller alla klänningarna iallfall. Hur fina kommer inte de vara i Grekland till brunbrända ben? Skorna var en aning för små, så det blir att skicka tillbaka.

En till

Det blir mycket film nu, men har kommit in en sån period. Nu har jag och min älskling precis tittat på Step Up 2, lika grym som ettan om inte bättre. Dansfilmer är alltid riktigt bra, mer sånt!

Girlmovie


Åh, jag betade av första och andra filmen av Systrar i jeans igår kväll. Filmerna är underbara, så mycket fina scener och en del gjorde till och med att man fick tårar i ögonen. Älskar riktiga tjejfilmer!

hjärta

Gock recis in på mtv.com för att titta på senaste The City avsnittet. Och vad möts jag av? En snabbtitt inför säson 5 The Hills, älska älska. Kan det bara börja idag, inte i april ..

Tidig skoldag

Är egentligen ledig på onsdagar, men då jag missade svenska lektionen i måndags, tog jag igen den idag. Men nu är jag hemma igen, och tänkte sätta på Systrar i Jeans och bara lägga mig i sängen och kolla på film. Klockan 15, ska jag hämta Alma och passa henne till 18. Funderar på om jag ska vara så duktig att jag promenerar hem från deras hus sen, det borde ta mig 40-50 minuter ...

YEES

Utredande text, om vertikal och horisontell kommunikation
Se respons på pappret

Maxbetyg: MVG
Ditt betyg: MVG

Den här kommentaren made my day!

Snowely snow

Hade matematikprov idag i skolan, jätte ångest. Kom på alla svaren till uppgifterna de sista 5 minuterna, men det gick nog. Utanför fönstret just nu är det bara vitt, en massa äcklig snö. Kan ju alltid hoppas på att imorgon när jag vaknar så är det strålande sol, 20 grader och ingen snö ...

Bebis


Det blev ingen lila iPod, då den skulle komma in i slutet av maj, och det kändes alldeles för långt. Så nu ersätter denna gröna skönhet min gamla rosa iPod, som har trasig skärm och spräckta lurar ...

Shopping


Åh, det känns som att min garderob ekar tomt efter vissa plagg som bara måste finnas där. Så därför blev det lite internetshopping i slutet av förra veckan. Det blev dock mest sommarkläder, men för all del, det behövs också, vi får väl se hur det ser ut när dom kommer!

Ojojoj


Allt hade blivit så mycket bättre om jag hade en fin rosa, Kronan cykel

I fredags innan utgången så skulle jag låna ett par tights av min kära vän Caroline. Pappa missade att hämta upp dem påväg hem från jobbet, vilket resulterade i att jag efter middagen fick sätta mig på cykeln och cykla dit. Det var det värsta jag gjort på länge, kylan och mjölksyran i benen gjorde inte det hela bättre. Fy tusan alltså, nästa vecka blir det flitiga besök på gymmet! 

Happy hair


Funderar på att göra något roligt med håret ikväll, kanske något liknande det på bilden?

Äntligen fredag

Fredag idag och min förkylning känns så mycket bättre. Studiebesöket hos SonyEricsson idag var jätte intressant, fler sådana. Ikväll tänkte vi gå ut och ta ett glas vin, men vi vet ju hur det slutade förra veckan, så vi får se vart natten bär oss ...

Zzz

Nu ska jag krypa ner i sängen brevid min älskling och sova, ska upp tidigt imorgon. Tänkte ta med kameran, så att ni får uppdatering i form av bilder imorgon!


<3


Jag har världens finaste vänner som ställer upp när det behövs som mest, tack älsklingar!

Måste


Trots att allt känns jobbigt och jag dessutom är sjuk, så måste jag till skolan imorgon. Vi ska på studiebesök hos Sony Ericsson i Kista och besöket behövs för att klara av uppdraget i slutet av kursen. Vi åker från Skanstull extra tidigt, så att vi innan Sony Ericsson hinner äta en god frukost, jag och mina kära vänner någonstans i Kista centrum. Det behövs verkligen mycket kärlek just nu!

Du är den bästa

Min allra finaste hund är sjuk. Veterinären säger att hon har diskbråck och att hon är för gammal för att klara en operation, samt att det inte finns någon garanti på att hon blir bättre efter operationen. Han sa även att för hennes egen skull, för att hon inte ska lida så borde hon avlivas. Usch, det känns så hemskt. Jag vill inte bestämma över när hennes liv ska ta slut, världens finaste vovve, Jag älskar dig!

Tonights dinner - SUPERGOTT!


GI-vänlig variant på den klassiska kombinationen kyckling, bacon och ädelost. (http://www.arla.se/)

4 portioner
2 dl quinoa
1 hönsbuljongtärning
140 g bacon
400 g kycklingfilé
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk Arla® smör-&rapsolja
2 avokado
½ rödlök
75 g färsk babyspenat

Dressing:
75 g Kvibille® ädel
2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche

Koka quinoan i buljong enligt anvisning på förpackningen. Strimla baconet och knaperstek det i en torr, varm stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper. Banka ut kycklingfiléerna med handen. Salta och peppra. Stek dem i smör-&rapsolja 4-5 min på varje sida. Skär avokadon i bitar och skiva löken tunt. Riv osten och blanda med crème fraiche. Blanda quinoa, avokado, lök och spenat på ett stort fat. Skär kycklingen i skivor och lägg ovanpå. Strö över bacon. Servera med dressingen.

Must have


Måste införskaffas på lördag, tightsen är underbara!

Tierd of all


Jag är så trött. Enormt trött, jämt.
Är det ett problem som borde åtgärdas, eller kan det bara vara så den här tiden på året? Den här veckan hade jag planerat att ta tag i mitt tränande ordentligt, men vad händer, jag blir sjuk. Hoppas att kunna träna på fredag efter skolan!

A girls best friend

På lördag, då planerar jag en stor shoppingdag. Jag vill ha nya kläder, massor med nya kläder. Ska försöka hitta:

Lacktights
Slitna jeans
Transparent tunika
Skor - högklackat, of course
Strumpor - behövs, behövs, behövs
Coola t-shirts


Min största skatt



Trots att vi bråkar ibland, och vi har våra upp och ner gångar. Så är han alltid den som kommer att äga mitt hjärta och det kommer stanna hos honom så länge jag lever!

Rädda mig


Jag är super sjuk
. Ont i halsen och snorig, det värsta. Nu är det bara febern som saknas och den kommer nog inom en snar tid. Matematikprov i eftermiddag och jag satt och pluggade hela kvällen igår (duktig!) så jag känner mig väl förberedd, men vet inte om jag orkar stanna tills tre i eftermiddag. Om inte. gör jag det på torsdag!

Nyheten

Nyheten igår var inte alls för hemsk. Men jag hittade en bild på min pojkvän, med en annan flicka. Dock var detta för tre år sedan, men det hugger ändå till lite i hjärtat. Nu vet ni alla som frågade ... 

Andra mars

Jag känner mig trött, jätte trött. Allt känns segt. Lite deprimerad känner jag mig också på något sätt. Matematikprov imorgon och jag känner mig inte alls förberedd, som alltid. Jag är trött och vill bara hem och sova, inte åka och jobba efter skolan. Jag behöver en deppig kväll framför tvn, trots att jag borde plugga matematik.

Vad ska man säga

Some news are not as funny as others!

Solig söndag

Hade hur mysigt som helst igår kväll, vi kollade på film och åt godis, jag och min älskling! At the moment är jag hos Helen och vi ska plugga svenska (redovisning imorgon) + matematik (prov på tisdag). Hoppas vi blir klara snabbt, för jag vill ut och gå en promenad i solen med solglasögon på!


RSS 2.0