Live från Helens matbord


I högtalarna spelas just nu Yeke Yeke. En mysig middag blir til en utgång. Vitt vin och jordgubbar + grym musik. Snart drar vi!

Avsnitt 5


Sitter i skolan och väntar på att folk ska köpa biljetter till skivan. Heja, 3 personer har varit här. Nu fördriver jag tiden med att kolla på senaste avsnittet av The Hills, älska!

<3

He got eyes of the bluest skies
As if they thought of rain
I'd hate to look into those eyes
And see an ounce of pain 
His hair reminds me
Of a warm safe place

Skola, skola, skola

Sitter i skolan, vi jobbar med vårt företag och den där jädrans årsredovisningen. Inget bloggande idag, tillbaka till arbetet. Lämnar datorn i skolan i eftermiddag, så vi ses imorgon, puss&kram!

Mösspåtagning 1 maj

Förslag till lekar och annat som vi kan göra?

Bebisar

Åh, har umgåtts alldeles för mycket med småbarn på sistone. Nu vill jag också ha en. En söt liten grej som springer runt benen och bara finns där, men det är nog lite för tidigt? Jag tänker då inte försöka få barn, men om det händer och bara blir så, så vet jag faktiskt inte just nu vad jag skulle göra. Det vore ju mysigt, men ändå inte.


Fyfan ...

Fick riktig ångest idag när jag testade kläder. Nu är det strikt diet och träning som gäller. Mycket vatten, frukt och inga kolhydrater. Ska förlora iallafall 6 kilo fram till studenten, tror ni det går? Nu kör vi!


Lets do this

Nu är jag redo för studenten, den 9 juni. Klänning, klänning, skor och studentmössa. Allt är fixat. Nu är det bara att vänta!


B-day boy

Idag fyller min älskling 21 år. Ska först in till stan med Helen och fixa några grejer, sen vidare och betala det sista på flaket. Ikväll blir det väl födelsedagsmiddag, god mat och dryck och sen inte så mycket mer.

BUNNIES




Köpa eller inte köpa?

Biasia SEK 149, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Helt klart

Det är något som inte är bra, jag har en konstig känsla i magen. Borde jag ta upp det med dig och försöka reda ut det, eller ska jag bara låta tiden gå. För man brukar väl säga att tiden läker alla sår?

Njuta av livets goda

Just nu vill jag bara ligga på en båt i dom grekiska haven och njuta av en riktigt bra bok och känna solen bränna mot huden. Kanske en god drink i handen, men det är inte nödvändigt, klarar mig med ett stort glas vatten. Jag behöver komma bort ett tag och bara njuta av livets goda ting.

Locked up inside

Jag känner mig tom just nu. Tom på det sättet att jag inte riktigt vet vad jag vill med mitt liv. Kanske borde jag ta tag i det och göra några förändringar som får mig att må bättre, men hur vet jag att jag efter dessa kommer att må bra. Det känns som att jag söker efter något, men vet inte riktigt vad. När jag får göra precis vad jag vill, det är då allt känns som bäst. När jag får dansa och skratta med mina vänner eller bara ha dom i min närhet då mår jag helt okej. Men fortfarande är det något som saknas. Ibland känner jag för att vända upp och ner på mitt liv, ändra massa saker som så länge bara varit. Hur mycket finns det inte att upptäcka där ute som jag går miste om. Jag behöver helt enkelt ta mig själv en riktigt tankeställare och försöka ändra på det här, för just nu funkar det inte.

Party like a rockstar

Skivan igår var riktigt bra, riktigt bra faktiskt, vilket drag. Träffade massa roliga människor jag inte träffat på länge och sen vid två tiden tog alla Fornuddsbarn en taxi hem tillsammans. En mycket bra kväll med andra ord. Nu väntar jag spänt på vår skiva, den 12 maj smället det!


Linda och Helen var taggade som aldrig förr!

John Travolta och bunny!

Grabsen vid baren!

Burr

Precis kommit hem från simhallen, har haft mina småbarn, usch vad hemska dom är vissa gånger. Som alltid så fryser jag ihjäl efter att varit där. Nu är det wok som gäller, och sen kanske det blir äventyr med pojkvännen i Södertälje ikväll, vi får se.

:'D
















Jag drömmer om er varje natt och jag vill så gärna ha er på skivan på måndag. Men har jag verkligen råd just nu med sparandet och allt?

Stackars tå

Min tå blev ännu värre av min 45 minuter löparrunda igår. Både tån och jag grät när jag kom hem igen, fy fan alltså. Nu har jag blivit beodrad att inte ha högklackat förrän det är bra och även försöka gå så lite som möjligt tills allt är bra igen. Men hur ska detta funka med alla skivor och allt som kommer nu, panik!

HUR GRYM?


Jipikajej

Jag vann en goodiebag till, helt otroligt. Men det är bara att tacka och buga!

:D

Hur najs är det inte att man kan samla poäng genom att köpa olika saker och sedan växla om dom till presentkort i klädbutiker? Jag älskar det! Kika in här: www.gratismode.se

FUNNEN


Här har vi vår tredje bunny!

Sökes

Vi saknar en 3:e Playboybunny till skivan på måndag. Känner du att du alltid velat vara en sexig kanin, att du har rätta kroppen och kläderna? Då är det dig (Helen, kom igen nu!) vi söker. Hör genast av dig om du är intresserad.

Första skivan

Kanske är det sent för att gå på första skiva, kanske inte. På måndag är det iallafall mediatjejerna (och Jocke) som har skiva. Det är sago/hollywood tema, det stora fråga är vad ska man klä ut sig till?

Mums

Åh, jag fick daimtårta igår på min födelsedag. Kan vara världens goaste tårta, tror till och med att det blev lite kvar, någon som vill dela?

God natt

Nej, man kanske skulla sova. Det är för all del första skoldagen efter 10 dagars ledighet imorgon. Måste komma upp i tid, skola 09.10 mina vänner. Puss&Kram, Sov gott!

Snart så


Snart är det jag som står där och skriker av lycka, med en syster under armen som inte har studentmössa.

HAPPY BIRTHDAY TO ME

Har redan fått en massa pengar till resan och lite kläder, det här kan inte sluta illa?


I'm a birthday girl


Imorgon smäller det, lilla jag blir 19 år. Dagen vill jag spendera med mina vänner och pojkvän, kanske ett flaska vin eller cider i solen inne i stan? Och kvällen skall spenderas med familj, grillning och bara mysa. Åh, jag älskar våren, solen och födelsedagar.

Vanity @ Collage






Glad påsk

Idag är det påskmat, påskgodis och påskägg som gäller. Ska till pojkvännens morbror snart och äta påskmiddag. Efter det är det middag med alla vännerna som gäller, lite vin och god mat!

KGB

Juste, sa jag att jag vann en goodiebag från "Katrins goodiebags" i måndags?

Allting känns bäst

Gårkvällen var så grym, vilket ställe, helt klart den snyggaste klubben. Sköna människor, massa god dricka och härligt sällskap, ingenting saknades. Tog till och med foton igår, lägger upp dessa när jag är hemma igen. Nu, födelsedagsfirande.

Laddade


Vi börjar redan nu med middag och några glas vin. Sen blir det jordgubbar och mera vin, sen bär det av!

Det står mellan dessa (och hundra till ...)

Cosy Dress SEK 849, Mina UK - NELLY.COM Disco Dress SEK 899, Mina UK - NELLY.COM Nice Dress SEK 549, Rare Fashion - NELLY.COM Wave Dress SEK 799, Mina UK - NELLY.COM Flower Beach Dress SEK 899, Mina UK - NELLY.COM Julieta Dress SEK 749, Yumi - NELLY.COM

Sötisar

Jag har två vänner, Frida och Elin, som just nu håller på att resa runt i världen. Gick in och läste deras resedagbok (http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=24&section=journey&journeyId=335331&userId=-1) som jag gör då och då, och det slutade i tårar. Dessa tjejer är så fina och det dom får uppleva verkar helt obeskrivligt. Nu längtar jag så mycket till min och Helens resa, men börjar fundera på om 1 månad är lite. Efter Grekland blir det hem och spara och sen en riktig backpacker resa a la Frida & Elin.


Sol och rosé

I fredag satt vi ett tag på Snaps efter skolan. Och efter en eftermiddag på Snaps, eller vilket uteservering som helst så känns livet så mycket bättre. Ska försöka ta ett glas vin i solen (om det är någon?) i helgen, Caroline joinar du?

OMG

Det har inte bara släppts ett avsnitt av nya säsongen The Hills, utan två. Nu ska jag leva mig in i den nya säsongen, och följa alla avsnitt flitigt.

Vårstädning

Ny banner och ny bakgrund. De får stanna ett tag iallafall, sen byts de igen!

Lycka på jorden

Det står på mtv's hemsida att The Hills säsons 5 börjar ikäll, kan det vara så bra?

Två bilder från i fredags




Påsklovsveckan

Måndag: Fixa i nya rummet
Tisdag: Jobb 9 - 18, middag med Helen på kvällen, måste planeras inför vår resa
Onsdag: Jobb 9 - 18
Torsdag: Jobb 9 - 18, Vanityfest med Helen? Kanske till landet
Fredag: Jobb 9 - 18, Hem från landet
Lördag: Lördagsmys med vännerna, påskmiddag
Söndag: Bilsportmässa, Elmia
Måndag: Födelsedag, jag fyller 19!

Döööd

Har varit ute en stor del av dagen idag. Och har också dragit på mig en förkylning under helgen. Det har varit en bra helg, har hunnit med mycket. Nu ska jag laga tacos till pojkvännen och sen ska jag ha en hel mysig söndagskväll i soffan!

En dag i solen

Det var värt att åka till skolan. Vi kunde sitta i solen hela eftermiddagen och skriva ihop arbetet i engelskan, underbart! Sen åkte jag och Filippa in till Snaps för att möta upp alla, och där satt vi till fem och njöt av solen, hur mysigt? Nu ska det ätas mat, sen in på bio och sen några glas vin efter det. Puss&Kram


Jag är duktig!

Jag åker till skolan, ja, det gör jag. Måste samla in de sista pengarna för flaket och då det är påsklov nästa vecka, så borde jag inte avsluta veckan innan med att skolka. Vi hörs lite senare, ikväll är det bio och mys med boyfriend + friends som gäller!

Oopsi

Hehe, försov mig från första lektionen imorse. Och planerna är/var att åka till skolan och gå på engelskan i eftermiddag. Men frågan är, orkar jag?

Sisådär

 
Klänningen gör sig inte rätt på bilden. Den är jättesöt.

Det blev ingen höjdarshopping idag. Vi kom in rätt sent till stan och målet var att hitta en studentklänning. Vi hittade en av de två jag ska ha. Denna kommer jag endast ha på mig på flaket, man vill ju vara fin då också? Sen blev det en partyväska från Monki.

Todays




Detta var vad jag hade på mig en shoppingdag som denna. Hann inte lägga upp den imorse, då fotot togs.


Torsdag

God natt, nu går jag och sover. Såhär ser min morgon dag ut:

09.30 Vakna + gå ut och gå + äta frukost
12.00 Fixa naglarna
14.00 Möta mamma i stan för en dags shopping

Och resten av dagen lär ju läggas åt shopping. Ska försöka hitta en studentklänning. Behöver också jeans, tröjor, vårskor, vårjacka, ja, allt!

Student

Den 9e juni närmar sig!
                                                   

För vi har (snart) tagit studenten

Idag fick vi mössorna. Det har aldrig känts så bra att sätta något på huvudet, som det gjorde med denna mössa. Jag vill bära den varje dag till den 9 juni!

Världens sötaste sms

Fick den här bilden imorse av världens sötaste pojkvän. Hur fin får man vara? I mmset stod det också: När jag gick ut från bilen på parkeringen såg jag det här hjärtat, och blev helt varm i kroppen när jag tänkte på dig. Min egen älskling.

RSS 2.0