Lady


Den här låten ska finnas med på mitt bröllop, kan vara världens finaste sång.


Weekend

En skön oh lugn helg. I fredags var det avskedsmiddag för fina Nina som åker iväg till kallare ställe. I lördags spenderades dagen på Fornudden i gamla huset och kvällen umgicks jag med lill Alma. I söndags jobbade jag med mamagalan på Berns hela dagen, folk var galna i goodiebagsen och det var barn överallt. Nu är det vecka igen och back to work. I vecka planeras bio, en lugn kväll i badkaret och besök till Ikea. See ya!


Greece



Snart är det nästan 5 månader sedan vi var där, sjukt. Tiden går så hemskt fort. Men ett minne för livet har jag iallafall. Måste iväg snart igen, behöver sol och värme.


-


Det går bra nu

Livet känns allmänt skönt. Jag hade en grym kväll ute i onsdags, tack tjejer. Jag har de finaste vännerna någon kan önska sig. Jag har en massa olika roliga jobb, så pengarna rullar in. Det är snart jul. Jag har världens finaste pojkvän. Det är fredag idag. Vi ska på mys middag ikväll. En resa planeras i januari/februari. Nya hemmet är grymt. Grannarna är as grymma. Allt börjar klarna till.   


Fullt upp

Nu är det klar flyttat och jag har i natt sovit första natten i nya sängen och rummet. Känns helt okej, men det blir så väldigt mycket bättre när gardiner kommer upp, så man slipper ljuset. Förmiddagarna består av jobb åt pappa och eftermiddagarna jobbas det på EF. Slitsamt, men det lönar sig i slutet av månaden!


Nu har min finaste sötnos åkt iväg

490d1987cf8169272ebde385b00b9bc3.png

Nu har min finaste sötnos åkt iväg och kommer aldrig hem igen. Saknar dig redan, ord kan inte beskriva hur jobbigt allt känns.


Konstigt nog, så slutade kvällen m

0-2dd42b18862960ce4c04258c1e244791.png

Konstigt nog, så slutade kvällen med b-friend på Harry B James. Tack för en grym kväll älskade Sanette och Sandra!


RSS 2.0