Hej då

Det här blir sista inlägget i Sverige på ett tag, nästa gång jag skriver är vi i Grekland. Hej då bloggen, hörs i Grekland!

För jag har tagit studenten


Hur glad var man igår?

Världens bästa och finaste storasyster, jag älskar dig obeskrivligt mycket!

MIn fina vän, we made it!

Gårdagen var helt underbar underbarast. Idag mår kroppen som man förtjänar, har träningsvärk i armar och mage, flaket? Fick så mycket fina presenter, och massa grejer till resan. Nu ska jag kolla igenom alla presenter, och skriva tackkort, jag drar ju på fredag, så måste hinna innan dess! 

Oops

Kom på nu, att jag inte på något sätt har gått in mina skor tills imorgon. Kan bli en smärtsam dag för fötterna, men med lite alkohol i kroppen så går det nog vägen!

Stora dagen

Snart ska jag åka och inhandla frukost till vår kära klass imorgon. Det blir jordgubbar, ananas, melon, youghurt och massa mer. Mysigt värre! Sen ska det självklart handlas bubbel och cider till frukost och flak!

<3


Tisdag & Fredag

För på tisdag tar jag studenten och på fredag åker jag till Grekland!

Nya fina naglar

Fixade naglarna igår, nu är dom enkelt vita med små söta fjärilar på ringfingrarna. Försökte ta en bild, men det gick inget vidare. Lägger in en så fort jag lycka fånga dom på bild!

Snuttis

Håller på att städa lite i mitt rum inför student och flytt (ja, vi ska sälja vårat hus där jag bott i 19 år) och så. Hittade världens finaste kort där det stod:

Till min älskling för att du är just den du är. Jag vet att jag gör många dummar saker. Men det är inte meningen, det jag minst vill i denna värld är att såra dig, men ändå lyckas jag. Jag har tänkt och verkligen insett att jag aldrig skulle klara mig utan dig, du är mitt allt. När jag är med dig känner jag mig oövervinnnlig, som om jag klarar allt. Jag vill inte förlora dig igen, för det skulle vara det värsta som kan hända. Du hjälpte mig när det höll på att gå utför, och du är den bästa människa jag någonsin mött och vill leva resten av mitt liv med dig.

Vem tror ni det var ifrån?

We got it

Jag och Helen har hittat världens bästa klädbutik, så bra att jag ska tillbaka igen i helgen för att fylla på med mer kläder till resan. Om cirka 7 dagar så är vi framme i Grekland vid den här tiden, helt sjukt.

Det blev iallafall en super söt tunika, ett par lacktights med ormskinnsmönster och ett par svarta ballerina, visar bilder sen!

Det ser ljust ut

Ja, jag tycker synd om Tyresö och alla studenter på torsdag, vädret ser inte lovande ut. Men vikigast är ändå att det är fint väder på vår stora dag, nästa tisdag. Och kolla lördag och söndag, väntar mig en stor jävla sol på måndag och tisdag, kom igen nu!

Skooola

Skola idag hela dagen, sen möte i simhallen klockan 19.00. Funderar på att sitta i skolan tills dess och plugga, och åka direkt, en tanke. Vad gör alla ni idag?
 

RSS 2.0