Sådär ja


Börjar känna att jag har en bra bränna för studenten, lite till och jag är nöjd!

Helgen

Den här helgen har varit riktigt bra. Har umgåtts med tjejerna som jag träffas alldeles för sällan, har jag nu insett. I fredags tog vi några glas vin här hemma (några för många kanske?) och sen bar det av till Jocke, en mysig grillkväll med vännerna.
Lördagen spenderads vid Carros pool, OM jag brände mig, fy fan. Efter det åt vi middag hemma hos mig och sen vidare till Sogni därefter Laroy!
 

Vilken kväll

Det här blir första inlägget jag skriver full. Känner knappt av fingertopparna (ett tecken enligt mig och Helen att man har druckit lite för mycket) och nu ska jag tvätta bort smink, borsta tänderna och gå och sova. Tack för en underbar kväll tjejer, ni är grymma och kommer alltid att vara. Hemgången var ju lite extra speciell den!

Helen?

Vart är du? Jag vill dricka vin, nu!


Sola hela dagen

Ligger ute i min prickiga bikini. Tänkte ligga ett litet tag innan alla brudarna kommer. Rosé (kanske vitt?) i solskenet med vänner, hur bra får det bli? Ska bli mysigt och umgås med er, länge sedan. Efter det drar vi vidare till Jocke för grill och kvällsmys, det här kommer bli bra, det känner jag.


Dagen

09.00 - Vakna & duscha
09.30 - Plugga
11.30 - Till skolan
13.00 - Hem igen
13.30 - Plugga hela natten

Ja, typ samma saker som igår, skoj ...

Hela natten

Ett arbete till/om Sony Ericsson ska jag nu gräva ner mig i och sitta hela natten om det så behövs. Deadline, hm, på fredag. Stress? Ja.

Caroline, här har du den

  
Det här är min studentklänning
. Ja, det är säkert fler som kommer att ha den, men jag känner mig jättefin i den och den är precis som jag vill ha den. Vit, men ändå med det lilla extra (dragkedjan och ryggen). Helheten får ni se på studenten, men här är en sneak peep på den.

Så blir det

Lägenheten igår var underbar. På torsdag kommer mäklaren hem till oss och ska kolla in vårt hus, det känns som att vi är på väg. Åh, mitt sovrum kommer att bli så underbart i lägenheten. Hoppas, hoppas, hoppas!

Shooooes

Dessa skor är det jag planerat att ha på studenten. Jag vet, svarta, kanske inte det roligaste. Men jag tycker det bryter av snyggt och matchar dessutom studentmössan. Men jag känner mig inte säker på dessa, får kika idag i stan efter ett par beiga kanske?

Sunny

Kom upp rätt tidigit imorse och har nu legat två timmar ute i solen. Ska ligga där ett tag till, sen in till stan och möta mamma, shoppa lite. Sen ikväll ska vi titta på huset igen, det blir nog vårt!

JIHOHOHOHOHO

FÖR VI HAR BILJETTER TILL BRITNEY. GREKLAND 1 MÅNAD, HEMMA EN DAG OCH SEN BRITNEY! HUR BRA KAN DET BLI?

Kom precis på

Att det är cirka 3 veckor till jag och Helen sitter på ett plan till Athen, galet! Måste börja packa, eller måste hitta en väska. Hitta passet, bikini och allt. Aaah, här kommer vi!

För vi ska titta på hus


Ett i Saltsjö-boo

Och ett hemma i kära Tyresö

YES


Psst, Britney har extra konsert den 14 juli och då är jag och Helen hemma igen, lycka på jorden. Det kommer att bli grymt. All eyes on me, in the center of the ring.

Oj, jag kom fel

SKivan igår var väl helt okej. Det blev ingen sen kväll och både jag och Helen kände oss rätt snurrig när vi åkte hem. Ett snabbt stopp på 7eleven för att köpa Cola, Daimglass och Brownie, sen for vi hem. Mötte min älsklling i centrum och åkte hem och kröp ner under täcket med honom!

Vad var det nu igen?

Vad var det man kallade dom som skröt i lågstadiet, skrytmånsar, var det så? Men vad heter det då när man är äldre, skrytmåns låter sådär riktigt fult, så det får fortsätta att heta det! 

Sommar, sommar, sommar




Åh, solen skiner ute och jag måste sitta inne med det här hästuppdraget som ska in i natt, fy fan! Hann med en liten paus och då passade jag på att fota mitt favorit objekt, världens finaste hund!

Jag är stolt över er!



Tror inte att det går att hitta en enda tredje års elever just nu som känner sig motiverad till skolan. Vi har fortfarande en hel del kvar men det finns inget ork. Men en sak är säker, trots att vi är helt omotiverade så presterar jag och mina tjejer på topp i alla ämnen iallafall. Vad fick vi på presentationen i måndags om inte topp betyg, på de 2 senaste svenska uppgifterna? Topp betyg! 9 juni, studenten, here we come!

Still drunk?

Jag känner mig fortfarande snurrig från skivan, illa illa. Hela den här dagen ska läggas åt pluggande av matematik. Ma C nationella imorgon hela förmiddagen, 4 timmar. Back to work!

Kärlek på hög nivå


Efter alla bråk och konflikter så blir vi bara starkare och starkare!

12e is the shit


Funderar på dessa skor imorgon, dom är kycklinggula och det känns lite disco över dom på något sätt

Jag kommer ihåg när vi började sälja biljetter till skivan och när allt planerades. Jag var inte det minsta taggad och var lite smått rätt till och med att jag inte skulle bli det. Men känslan som finns i min mage just nu är helt sjuk. Det känns som att det är sextusen studsbollar där inne som bara hoppar runt, färgglada är dom också, det känner jag. Imorgon kommer blir så bra. Jag är laddad till max, och med ALLA människor jag älskar där så kommer det blir den bästa kvällen i mitt liv. Låt klockan bli 19.00 och tisdag och jag börjar skåla direkt!

B-r-i-t-n-e-y

Jag och Helen tänkte gå och se Britney. Den 13 juli spelar hon i Ericsson Globe, men då sitter vi ju på planet från Grekland och hem, landar inte förrän 22.00. Så våra planer var att se hennes andra konsert istället, vart den nu var? 9000 kronor kostar den dyraste biljetten, herre min jesus! Det blir nog ingen vip-plats, men en biljett kanske det kan bli.

Less på det

Jag är less och trött på det. Sjukt less och trött på det. Det här måste ta ett slut snart. Jag vill leva mitt liv, och jag vet inte om du är inräknad i det längre.


Krogbesök blev bastubad


Skulle först gått på bio, men hade inte riktigt lust. Sen vart jag taggad på att åka in till stan och dricka vin på Egos uteservering, så blev det inte heller. Utan istället så går jag över till grannen med Helen för bastubad och kanske poolbad (man kan ju alltid hoppas) samt lite vin + öl med kära vänner, mer än så kan man inte önska sig en fredagkväll som denna.

Fredag


Idag är en sån där bra dag. En dag då allt känns bäst. Jag har varit lycklig sedan jag vaknade imorse. Ikväll blir det middag med hela familjen, till och med syster kommer hem. Sen bio och kanske ett besök på Ego. Vad ska ni göra?

Oh, happy day

Idag känns som en bra dag. Jag har sjukt mycket i skolan som jag borde göra, men hallå, vart finns orken till detta? Istället ska jag 12.30 åka och fixa mina naglar, tänkte göra något roligt med tanke på att det är disco tema på vår skiva nästa vecka. Efter det ska jag hem ett tag och förhoppningsvis plugga, eller kanske städa mitt rum, det behövs också vill jag lova, mamma gnäller i stort sett varje dag. I eftermiddag så åker jag in till stan för att möta pojkvännen och lite shopping. Ha en super bra onsdag allihopa!

Nytt i garderoben

Wet Look Leggings SEK 199, Rare Fashion - NELLY.COM

Som jag har letat efter ett par riktigt snygga lackleggings. Mitt krav var att de skulle se riktigt hala ut och verkligen se ut som lack, och nu har hittat dom! Kommer väl på posten idag eller imorgon, lycka!

Usch

Det är så mycket  att göra i skolan, så mycket att man bara släpper allt och tror att det löser sig. Vad händer egentligen?

2 år

På onsdag fyller min lilla pingla år. Imorgon ska jag och pojkvännen dit och äta middag och fira gullungen. Vi har köpt världens finaste t-shirt och ett par ur coola jeans.

16e



Den 16e firar jag och min prins 6 månader. Vi har känt varandra/varit tillsammans i snart fem år. Men efter allt strul som var i somras, så bestämde vi oss för att ta allt från början. Så 6 månader näst nästa lördag. Jag vill helst bara äta god middag och gå på bio denna dag, men vi får se vad som händer.

Ge mig

Melissa SEK 999, Steve Madden - NELLY.COMBliz Sandal SEK 1349, Steve Madden - NELLY.COM
Är inte dessa pjäser från Steve Madden underbara? Om jag hade pengar som bara låg och skräpade, då hade dessa blivit mina.

Heavy

Det är så mycket blandade känslor. Jag vill, samtidigt som jag inte vill. Det har varit ett bra tag nu, kanske är det så att allt tar slut en dag, utan någon som helst anledning. Ibland känns det bäst och vissa dagar känns det som sämst. Jag behöver lägga mycket tid på studier just nu och fram till studenten. Vi får se var detta tar oss.

Mösspåtagning <3








och hundra foton till på facebook, checka in!

Valborg blev grym

En spontan utgång ledde till att vi träffa massa sköna människor och sjukt bra musik spelades. Vi träffade Ian och hans vän, Raphael (vart det så han hette Helen?). Har ju mött skönare killar än Raphael men Ian var en klippa. Fredagen började vi med att åka in och möta honom i stan för en fika sen var det mösspåtagning. Den blev helt klart bättre än jag någonsin kunnat fantisera. Världens grymmaste människor var där och gjorde det till en dag att komma ihåg, tack! 

RSS 2.0