Sms

"Ditt paket från NLY Scandinavia AB finns nu hos Arno Livs Trollbäckens Centrum"

Heja, skorna har kommit. Kan man ha högklackat på landet?

Fredag

Efter jobbet åker jag direkt till landet. Väl där möter jag upp grabbarna. Ikväll blir det tacos och öl, vin och cider på altan på landet, kanske till och med bad. Precis vad jag behöver, en lugn helg på landet. Åh, jag älskar det där stället. Sen tillbaka på måndag, redo för nya tag och semester fram till slutet av augusti, hur bra kan det bli?


Måla

Ikväll ska jag måla det sista i nya rummet, sen är planerna att flytta ner på söndag. Kanske man ska ha en inflyttningsfest. för visst kan man väl ha det även om man bara byter rum?

Gillar

Sequins Ex Leggings SEK 399, Only - NELLY.COM

Hur snyggt skulle inte dom där paljettightsen vara med en genomskinlig söt tunika till och ett par killerheels?

Huset

På söndag kommer dom och fotar huset, sen är det två visningar i augusti. På något sätt känns det lite sorgligt, samtidigt som det ska bli jätte spännande att flytta till något nytt. Men jag har ju växt upp i det där huset, alla minnen och allt jag gjort där. Massa möbler som inte kan följa med på grund av de inte får plats och sen vill man ju ha nytt. Men lilla (300 kvm :p)  huset på Furuvägen 14, jag kommer att sakna dig. Älskar den där altanen, alla kvällar ute i solskenet med ett glas vin och vänner. Alla midsomrar som firats där, studenter, födelsedagar. Aldrig mer på just den altanen, utan på en ny altan. Nytt hus, nya minnen.


Skor, skor, älska skor

Highland SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COMSan Francisco SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Yes, jag beställde 7 par nya skor igår, Skit snygga, vissa med nitar andra utan. Vissa stilett, andra inte. Längtar till jag kan hämta ut dem på posten och ställa upp dem på mina nya hyllor i mitt rum!

BBQ

Vanligtvis åker vi och äter lunch mellan 13 - 14 varje dag. Men idag har killarna på jobbet kommit på att vi idag ska äta lunch allihopa tillsammans, så det blir grillning. Hur mysigt? Kött, bea, potatissallad och en stor god sallad. Hur galet att det är ett gäng på 5 killar som kom på det? Jag gillar det!

Ett glas vin och en cigg, tack!

Efter jobbet ska jag direkt in och möta mina kära vänner för några glas vin eller några kalla öl. En uteservering och de bästa vännerna man kan ha, en lyckad onsdag kväll helt enkelt.

Jag ska måla hela världen

Ikväll ska jag måla om mitt nya rum, det ska bli sandfärgat, skit snygg färg går att ha alla färger på kuddar, mattor och sånt. Huset skall visas om 2 veckor, och då måste rummet vara målat eftersom det är spackel över väggarna nu. Men jag funderar på att ändå flytta ner dit, jag hinner bo där i minst 3 månader iallafall. Eller?

Måndag, älskade måndag

Måndag är en sån där dag som man vill ska gå riktigt fort. Tidigare har jag alltid haft ångest på söndagar, för jag vet att det kommer en måndag dagen efter. Men nu mer, kan bero på att det är sommar, så känns måndagen lika fri som alla andra dagar i veckan. Jag kan ta ett glas vin, eller varför inte en hel flaska, för jag vet att jag inte behöver plugga och inte behöver gå upp tidigt morgonen efter. Ikväll ska jag njuta av att det är måndag. Kolla på en film med tjejerna, kanske några cigg på altanen och sen bara vara.

Tapas och tjejerna

En jättemysig middag igår med tapas, strawberry dauquiri drinkar och vin
. Sen vidare till Sogni för ett glas vin och sen tidig hemgång. Ikväll lutar det mot utgång, men jag har inte bestämt mig än. Är dock sugen på att gå till Collage, men vi får väl se.

Nu kör vi

Nu skall det tas tag i körkort. Innan eller strax efter jag fyllt 20 år, så ska det finnas i min hand. Handledarutbildning i augusti sen jäklar!

Danmark

Fick precis ett samtal från Danmark. Jag vill så gärna höra och förstå vad dom säger, men ibland går det bara inte. Men jag tror jag lyckades förklara rätt för henne, måste jobba på danskan ...

Tomt


Jag känner mig tom
, vill göra så mycket men hittar inget ork. Och jag har helt klart isolerat mig för mycket med min pojkvän sedan jag kom hem. Till helgen ska det bli ändring, på fredag middag och mys och lördag till Sandhamn förhoppningsvis. Söndag vill jag ligga och sola och bada, så det är väl egentligen bara sol och värme som krävs för att den här helgen ska bli lyckad, inte sant?

v. 30 + v.31

Jobbar jag hela dagarna, 9-18, galet segt. Men det är massa pengar på kontot så det är bara att hålla ut och dagarna går faktiskt rätt fort när det händer grejer!

7e augusti

Då drar jag, min kära pojkvän, vår vän Robert och hans girl Sandra till Göteborg. Liseberg på dagarna och fest på kvällarna, mysi mys!

Fredag, ljuva fredag

Medan pojkvännen jobbar ligger jag ute i solen och njuter. Ett glas vin, sololja och godis, kan man önska sig något annat? Skulle vilja hinna klämma in bad med Emma och Helen också, men Helen slutar 14 och jag vet inte om jag hinner då jag klockan 16 ska jag fixar naglarna, sen hem till pojkvännen för grillkväll med hans släkt, sen kommer det förhoppningsvis över lite folk ikväll och myser. Sommar, sommar, sommar!

Sorry

Lovade att blogga på resan, så blev det inte. Och nu när jag är hemma så finns det varken ork eller lust att göra det. Spenderar mest tid med min älskade pojkvän som jag varit borta ifrån i en 1 månad, tror aldrig vi varit borta från varandra så länge på 5 år.

Jag har skrivit "dagbok" varje dag under resan, så när orket kommer igen lovar jag att uppdatera er om alla dagar, vad som hände och hur allt var!

RSS 2.0