Sommar

Jag försöker tro att det inte är så långt kvar nu, men det kanske det är. Min pappa berättade om en man har träffat idag, som sa att nu när man hör fåglarna kvittra så är det endast 14 dagar kvar till det börjar bli varmare, jag vill tro honom och hoppas att han har rätt. För att muntra upp mig lite extra tänkte jag beställa lite sommarkläder från H&M, Ellos och något mer kanske. Sommar nu tack!


Födelsedagsmiddag

Jobbar 13-19, sen vidare till Gamla Stan för middag med tjejerna på Le rouge le bar. Lite tapas och mys, måste fixa klart innan jobbet nu. Hörs imorgon!

Shopping

Snart tar vi en tripp till Kista, inte varit där på jättelänge. Efter det så är det direkt hem, fixa sig inför kvällen och sen avskedsfest för tjejerna som åker den 21a, ingen utgång för mig. Älskade mum och dad hem ikväll, så det blir lugnt hemma med familjen ikväll. See you!


-


3 månader, countdown

Om nästan exakt 3 månader idag är det dags för min 20 årsdag. 20 år, herregud, det är dags att börja plugga snart och flytta hemifrån och allt sånt. Men idag bestämde jag mig att det är en hel del saker jag vill göra INNAN jag fyller 20 år.

1. En tatuering, den är riktigt efterlängtad nu
2. Resa med vänner, resa med b-friend, resa med familj
3. Infyttningsfest i vår nya lägenhet
4. Ta tag i gymmet, köpa nytt gymkort

Och självklart måste jag komma på någon bra 20års present också, förslag, någon?


Sol & värme

Tjejerna planerar att åka till Spanien och jag vill med. Älskling vill att vi tar en sista minuten i mitten av februari och är borta i 2 veckor, vilket lockar väldigt mycket också. Sammanfattat behöver jag bara sol och värme, spelar egentligen inte så stor roll vart det är någonstans.  


Fy skäms

Nu har jag varit inne i en sån där period med skamsligt dåligt bloggande igen. Dagarna fylls med jobb och att umgås med pojkvän, familj och vänner. För stunden sitter jag och jobbar med ett reportage till tidningen som ska vara inne på fredag, går väl sådär. Vid tre ska jag till UM en snabbis, sen vidare till jobbet. Jobb till åtta ikväll, sen hem, äta middag och kolla PH.


-


Ut med 2009, in med 2010


RSS 2.0