Kvällens outfit



En oversize t-shirt från Monki

Saturdaynight


Precis tagit ett långt bad med levande ljus och en bra bok.I vattnet hade jag en apelsinolja som vi fick i hälsokost butiken i veckan, den ska vara lugnande på något vis. Då jag har haft så ont i ryggen från alla utgångar (högklackade skor), så var oljan perfekt och jag känner mig som en ny människa. Nu ska jag laga en god middag till mig själv, njuta av ensamheten i huset och vänta på att min älskade pojkvän ska komma. Det blir en hel kväll framför tvn, vad ska ni hitta på?


28 februari


Jag har namnsdag idag, Maria, och den enda som grattat mig är min gamla lärare från lågstadiet, alltid något!

Semestersvenskar


Är lite smått seg idag, så det blir en förmiddag i sängen med tvn. Bredvid mig ligger mina underbara hund, med nosen nertryckt under kudden, är hon inte för söt?

Bästa fredagen på länge


Världens finaste Rasmus (när han hade dreads)

Jag och Rasmus bestämde oss för att gå ut och ta ett glas vin igår. Vi gick till Söderhof, träffade massa vi kände och hängde där till klockan ett, mycket trevligt. Denna stund resulterade dock i att vi bara ville gå vidare efteråt, så vi begav oss till Ego. Där träffade vi massa taggade och glada människor och vi höll oss där hela kvällen. Landade i sängen klockan 04.20 lördag morgon, efter världens bäst fredag på länge. Jag älskar utgångar som bara blir till under kvällens gång, utan att man planerat det, dessa utgångar är oftast det roligaste. Tack världens bästa Rasmus, mer sånt!

Heeels


Såg på
Kakhuset bloggen att Alexandras pojkvän skrivit om ett par högklackade skor. Och som den bilfantast jag är, så skulle jag betala mycket för ett par skor som dessa. Riktigt, riktigt coola!


Varför inte?


Jag har alltid varit så himla dålig på att använda mitt csn-kort. Men idag, nu, när jag skulle beställa en bok tänkte jag att jag går in på csn hemsida och kollar om de har några erbjudanden. Fri frakt från Bokia, perfekt, så jag klicka hem en kokbok om LCHF kost, nu ska det lagas mat. De har även erbjudanden från nelly.com, laredoute, spreadshirt, I LIKE!

LCHF


Nästa vecka, måndag den 2 mars, ska jag börja med LCHF dieten. Vill gå ner i vikt men ändå kunna förlita mig på en massa goda recept. Så Alexandra, nu är det upp till dig. Bomba mig med tips på recept inom LCHF, du som är riktigt rutinerad på den!

New shoes


Ojdå
, klickade hem ett par skor. Men vi får väl se hur det blir när dem kommer. Spännen och dragkedjor, det jag älskar på skor. Men 13 cm klackar, jag är ju för all del redan 1,74 lång, + 13 cm = 184 cm ...

Psst ...

Avsnitt 10 av The City finns nu ute!


BTW

Ni är rätt många som läser bloggen, men få som kommentera. Älskar när det väl kommer en kommentar, så kommentera mera gott folk!

Wednesday night

Det var trevligt igår, mycket trevligt. Dock blev det en tidigt hemgång för mig som skulle infinna mig på gymmet halv åtta imorse. Det hände dock, utan åkte direkt hemifrån till jobbet och var där 10.00. Ikväll ska jag mysa med pojkvännen min, kolla på tv och bara ligga i sängen. Sover där i natt, så inget mer bloggande.

PS: Kameran följde inte heller med igår, men Helen har lite bilder som jag ska försöka att stjäla så fort jag får tag i henne!

Panic

Då jag slutar jobba kl 18.00 och behöver vara vid Gullmarsplan 19.20 så blir allt lite stressigt. Ska hinna sminka mig, duscha och äta middag på denna tid. Klädsel ikväll blir nog ett par jeans, high heels och en cool t-shirt eller en söt kjol. Beslutångest gott folk, beslut ångest!

Update: Tar nog med mig kameran ikväll, så jag kan bjuda på lite härliga bilder imorgon!

Onsdag, härliga onsdag

Jobbar 9 - 18.00, hem snabbt och byta om till partykläder. Möta Helen vid Gullmars och sen till Ego, vi ses väl där?

Hej 70-tal


Idag köpte jag mina första utsvängda jeans, och jag älskar älskar älskar dem. Matchar dem helst med ett par högklackade skor, en skön t-shirt och en kavaj eller mysig kofta.

Besök hos frisören

Hade tid hos frisören 11.00 imorse, gick dit och allt gick bra tills dess att hon fönade mitt hår och jag upptäckte att det blev så mycket mörkare än vad jag bett om. Jag vill vara blond i håret, inte zebra randig. Någon som vet en frisör som lägger fina blonda slingor?


Mässa

 
 
Vi stog på uf-mässa med vårt www.tampongeria.se i fredags och torsdags. En hel del människor som var med i vår tävling och som tyckte att vår idé var bra!

...

Skämmes för mitt otroligt dåliga bloggande det senaste dagarna. Men vi har stått på mässa med uf-företaget torsdag och idag, och nu passar jag Alma. Sen är det hem och sova som gäller, jobb hela dagen imorgon och på söndag (pengar, pengar,pengar) . Så från mig lär ni inte höra mycket den här helgen. Have a great weekend!

Doggie



Satt och kollade på bilder på Dennis dator, och hittade en jättefint på min vovvis. Hon som inte mår så bra just nu (börjar bli gammal & stel) men alltid är lika söt på foton!

Yees


Episod 9 är här! www.mtv.com

Måla, måla, måla

Sitter i skolan just nu, vi har okuperat det så kallade tysta rummet i vår skola och ska där nu måla vår monter till mässan på torsdag. Det blir en grisrosa färg på väggar och logga i svart och fin fin rosa. Nu kör vi!

Bikinisäsongen


Jag började så flitigt med mitt tränande när jag köpte mitt gymkort. Befann mig på gymmet varje dag, till och med två gånger vissa dagar. Men nu vet jag inte vad som har hänt, är alldeles för trött efter skolan för att orka. Det blir gymmet onsdagar + torsdagar, då jag är ledig. Jag vill vara i form till Grekland och även när jag komer hem. Veckan 9 börjar jag satsa ordentligt. Alexandra (kika in hennes och pojkvännens blogg), en vän till mig, hon har ätit nyttigt ett tag nu och vilket jäkla resultat! Du kanske kan dela med dig av dina tips tjejen?

Uppdatering

Just det, fick en kommentar om alla hjärtans dag. Och nej, det blev inte som vi hade tänkt. För vi båda ansåg att vi kan göra roligare saker för pengarna än att sova en natt på hotell och sen tog mitt sushibegär över, så vi åt på kinan istället. där det var buffé, så mycket sushi man orkar!

Carolina af Ugglas

Haha, min syster sitter på andra sidan bordet och läser min blogg, och hon började gap skratta när hon såg inlägget om Caroline af Ugglas. Nu spelade jag låten för henne och hon kunde inte hålla med mig, men jag står kvar vid min åsikt, älska Ugglas!

Shoes is a girls best friend



Snurrade in på Scoretts hemsida och hittade massa gudomligheter där. Så fort ekonomin för min del har ökat, så begär jag mig till Scorett och inhandlar ett par riktigt snygga sandaletter till sommarens alla partyn!


RASMUS MIN FINA VÄN


Jag berättade ju för er om att min kompis Rasmus for till Thailand i julas och jag bad honom köpa en t-shirt till mig. Idag fick jag den äntligen, och den var finare än jag kunde tänka mig. Älska älska!

Seg söndag

Gårkvällen var jätte mysig, vi åt middag på en kina restaurang och gick sedan och såg Friday the 13 på bio, emot min önskan. Blundade mer än hälften av filmen.

Efter bio + middag gick jag och mötte upp Helen och co, och pojkvännen åkte hem och sov, förkyld och trött stackarn. Det blev en utgång trots allt, hemma klockan halv 3 med inte en droppe alkohol i kroppen, och jag hade helt underbart kul iallafall!

Städningen ...

Jag har inte glömt att uppdatera er med hur rummet ser ut städat. Men ... jag har inte kommit så långt rikigt än, kläderna gick ifrån sängen till skrivbordet igår, då jag var så trött att jag inte orkade plocka in allt i garderoben.

14 februari


Idag är det full fokus på pojkvän, inget bloggande utan bara massa mys. Klockan 18 kommer han och hämtar mig, vi ska äta middag inne i stan och sen gå på bio, mysi mys!

K.A.O.S


Kaos är väl ungefär det rätta ordet för mitt rum at the moment. Kläder överallt, saker som inte ska vara i sängen är där och tvn står på, vilket resulterar i att fokus går från städning till tv ...  Men ni får bild sen när det är klart, och då kommer det lukta liljekonvalj (torka golv + hyllor) och det kommer inte finnas ett hårstrå (hunden hårar som en galning) eller damm så långt ögat kan nå!

<3


Do you know that everytime you're near
Everybody else seems far away
So can you come and make them disappear
Make them disappear and we can stay

Fredag den 13

Som min vän Rasmus påminnde mig om i denna morgon, så är det idag fredag den 13 (otur), och han berättade även för mig att nästa månad faller den 13e in på en fredag igen. Detta betyder att jag tänker hålla mig hemma ikväll, då min morgon redan började dåligt med försovning, missade bussen, ingen frukost och tappande av mina vantar ...

Tjingeling!

Ska vara hos Annika kl 17.00 och fixa mina naglar och jag kände mig superhungrig men det är lite sent för att äta något stort. Så det fick blev favorit smoothie med hallon, soyamjök och linfrön, supergott!

Rachel Zoe


Jag har blivit en stor fanatiker av modeprogram. Nöter The Hills, The City, Bromance och nu nya The Rackel Zoe Project. Rachel har ju bara en underbar stil, jag önskar att min garderob var fylld med lika mycket skönheter som hon har!

YES

Nu har avsnitt 8 av The City kommit ut, ska kolla direkt!

www.mtv.com


I tisdags skedde det!


Vi bokade äntligen våra biljetter till Grekland. Den 12 juni 08.00 lyfter planet till Grekland och landar igen 13 juli 22.00 på Arlanda. En månad i Grekland med min allra bästa vän, jag längtar något obeskrivligt mycket. Nu är det dags att börja spara, få utgångar och mycket jobb.

Onsdag

Idag har jag inte gjort mycket, messt hängt med Rasmus och Jocke hela eftermiddagen. Och på förmiddagen var jag och Helen inne i stan och fixade lite grejer, mötte upp Emelie för att fixa tröjor till mässan. Nu sitter jag hemma hos pojkvännen och har precis ätit en stor nachotallrik. Ikväll hade jag planerat  utgång till Ego, men plånboken säger nej!

14 februari


Bild från 2 år sedan, på kryssning för att fira systers 18 årsdag

Alla -dag ska man väl ändå fira med den/dem man älskar mest. Och alla hjärtans dag ska jag fira med min älskade pojkvän. Vår dag ser ut som följande (kanske blir det några små ändringar):

1. Vakna på morgonen och ta en lång promend, i hopp om att det är soligt och fint
2. Äta världens lyxfrukost tillsammans, kanske åka någonstans och äta brunch?
3. Gå på bio på eftermiddagen, se en riktigt bra film, tips?
4. Äta middag på Vapiano, en god pasta till mig tack!
5. Ta en drink/öl på något ställe
6. Sova på hotell, för att verkligen bara lägga fokus på oss
7. Vakna upp på söndagen, äta världens godaste hotell frukost

Bloggtoppen.se


Bara för att jag känner mig så duktig, som slitit med allt sedan klockan tio. Unnar jag mig en timme med att kolla på alla mina favoritbloggar!

Yes, sir! I am good


Ungefär sådär galet glad känner jag mig nu! Bild från midsommras.

Nu har jag gjort klart Engelska C uppgiften som är tills på fredag, (planering eller vad?) och gjort halva svenska utredande texten som ska in på måndag. Idag känns som en bra dag, då jag fått så mycket gjort. Ska till och med ta mig tid att åka till gymmet med Caroline kl. 17.00! 


Sunny

Jag sitter just nu och jobbar på min utredande text om vertikalt och horisontell kommunikation. Och helt plötsligt blev det så mycket lättare att skriva, för utanför mitt fönster dök solen upp och den speglar sig just nu rakt in i min dataskärm, hur mysigt som helst.

Älsklingen har lovat mig att vi ska ta en lång promenad ikväll,  då vi hoppade över den igår och tittade på film i sängn istället.
Men jag vill liksom gå ut och gå nu, i ett par stora solglasögon och njuta av solskenet. Kankse kan han komma hem tidigare? Haha, i wish!

Klump i magen


Jag har åkt världen urinvägsinfektion, det gör ont hela hela tiden. Krigade imorse mellan 8.15 - 9.15 på telefon för att få en tid. Och när telefontiden var slut hade jag fortfarande inte fått tag i en läkare. Men jag ska ringa till Haninge under dagen och försöka få en tid ikväll. Fram tills dess ska jag plugga hela dagen och göra klart hela veckans läxor!

Snälla, snälla


Jag vet inte, men I kinda of like this song. Den har fastnat i mitt huvud och jag nynnar på den lite då och då!

Stressad

Har galet mycket i skolan den här veckan, det är prov och uppsatser som ska in. Men jag planerar att få allt gjort i början av veckan och fira med en utgång på onsdag, galet länge sedan jag var ute en onsdag!

Natti


Har sovit större delen av eftermiddagen, men nu säger jag och min kärlek god natt och kryper ner under ett varmt duntäcke!

Sandie 19


Sandra fyller 19 idag, och min plan var att åka in och fira henne med alla andra på Sogni, men det gick helt enkelt inte. Bara tanken av alkohol får mig att vilja gå och gömma mig någonstans, hoppas du har en toppen kväll iallafall!

Yesterday, all my trouble seem so far away

Gårkvällen var lika rolig som förra fredagen, om inte lite bättre. Att få vara med alla jag älskar gjorde kvällen ännu bättre. Vi drack massa goda och färgglada drinkar och en hel del shots, kanske lite för många.

Vaknade upp imorse hos pojkvännen, helt död, och tog en dusch sen åkte jag och jobba. Vid tre tiden åkte vi till Heron City för att gå på bio med Dennis kusin, Nelli. Det blev Bolt i 3D verision, riktigt kul! Nu kallar mitt duntäcke och en stor kopp thé!

Outfit imorgon kanske?



Imorgon vill jag helst av allt ha en fin klänning, strumpbyxor och ett par riktigt höga skor!

Beroende


Ni har väl inte missat något utav alla sju avsnitt av The City som kommit? Klicka in på www.mtv.com, vidare till Shows och där hittar ni The City. Detta får ni inte missa!

Träningsvärk så det skriker om det

Jag har haft träningsvärk sedan i tisdags. Helen introducerade mig för herr Medicinboll och honom vill jag inte träffa på ett tag. Men så fort träningsvärken är över så kör jag med honom igen. Idag på gymmet gick/sprang vi lite och sedan körde vi några maskiner. Smärtan i mage och armar går inte att beskriva, och jag är nog inte ensam om det, right Caroline?


Herr Medicinboll


A day off

Fick klagomål på gymmet imorse av Caroline, hon anser att jag uppdaterar alldeles för sällan. Så nu jävlar ska jag bli bättre på det! Ska bjuda på helgen i bilder och massa mer. Ni ska helt enkelt få hänga med flera gånger om dagen hela denna helg, hur låter det?

Trött

Jag är tröttare och tröttare för varje morgon som kommer. Vi tränade på gymmet i tisdags och min träningsvärk är hemsk fortfarande. Så nu kryper jag ner i sängen igen och tar gymmet ikväll istället, puss!

Stressig tisdag

Vaknade för sent imorse, vilket resulterade i att jag missade första lektionen. Men jag var där till ett och pluggade matematik för att vara väl förberedd till matematikprovet, som gick helt okej. Nu bär det att av till gymmet med Helen, för att svettas lite!

Måndag


Skola från klockan nio, och jag är helt slut just nu
. Tänkte vara effektiv medan jag sitter och väntar på att pojkvännen ska komma hem. Så nu blir det plugg i massor, engelska, svenska, marknadsföring och UF företag.

21.53

Ett inlägg har det blivit under hela helgen, illa! Har dock känt mig utslagen efter fredag ända tills nu, and i'm still feeling it! Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på tv.

Friday, i'm in love


Jocke ser ut som en riktigt stekare i taxin på väg in!
 
Lucas & Felix

Fredagen var en utav de bästa kvällarna på länge. Allt från middagen till taxiresan, till utgången och efterfesten var grymt. Hamnade i sängen klockan halv sex lördag morgon. Hoppas nästa fredag blir lika grym, när älsklings Helen turnes 19!

RSS 2.0