Kika

http://www.pause.se/bloggar/hannaojohn/ , kan vara världens mest inspirerade blogg. Kommer alltid på mig själv att sitta och småle åt alla deras härliga bilder.


Kärlek

Ett så fint ord, en sån fin känsla. Tänk vad mycket gott kärlek kan göra, tänk hur bra du mår när du är över örona förälskad i någon, när allt du kan tänka på är denna fina person. Men tänk hur allt bara kan rasa samman på kort tid. Kärlek är det finaste man kan känna, men också det som kan skada än mer än något annat. Tänk hur många som tagit livet av sig på grund av att det var ledsna eller deprimerade över kärleken. Tänk hur många förhållanden där ute som är en maktkamp, där någon ständigt får ta slag och sparkar varje dag. Kärlek är absolut det bästa, men kan också vara det sämsta. Man ska inte vara rädd för den, absolut inte, men man ska också veta hur mycket den kan göra. När ett förhållande tagit slut, är det en kamp mellan partnerna om vem som kan skada den andra mest, genom att vara med andra eller bara säga elaka saker. Kärlek borde användas till det som den är gjord för, att älska och tycka om, det är ingen kamp, det är bara en vinst.    


Nya kap

Köpte ett par ridinspirejade jeans igår, i beiget, fullkomligt älskar dom, snygga till i stort sett allt. Sen två underbara tunikor, paljetter på ena och andra clean, fin urringning och bara vit. Ena åker nog på ikväll redan!


Nästan finare än vad jag trodde



Work, dinner, party

Jobbar mellan 11 - 14 idag, lite mer pengar i plånboken. Sen blir det hem, en mysig promenad kanske i solskenet. Efter det fixa sig, middag hos Nina? med massa god mat och god dricka, sen in till stan för lördagens party.

<3

Hade världens mysigaste kväll igår. Först en god middag med busfröt, sen en massa bus hela kvällen lång. Kvällen slutade dock i soffan, med chips och cola för A och D, och frukt och vatten för mig. Med en sovandes unge på armen, så blev det jobbigt efter ett tag och jag bar då in henne i sängen. Jag är kär i den där busfian, världens finaste unge är vad hon är!


Busy day


Om en timme ska jag åka mot Sollentuna centrum, för att där möta upp D efter jobbet och kanske äta en god lunch och sen lite shopping. Vid fem ska vi åka och passa världens goaste tjej Alma, och sen är det barnpassning som gäller fredag kväll. Dags att börja fixa sig nu, vi hörs imorgon!


Jacket


Den här jackan skulle jag inte tacka nej till, den går att använda till i stort sett allt. När pengar rullar in, då ska jag köpa den.


Welcome to the good life



Okej, det har bara gått 4 dagar av mitt nya, nyttiga liv, men det känns redan bättre. Något som inte känns bra är mina armar efter gymmet igår, dock orkade jag och Linn mer än vi någonsin kunnat tänka oss, så det är iallafall bra, alltid något. Idag kan jag knappt röra mig, och sitter mest i sängen med datorn och äter frukt, har världens bästa sällskap, världens finaste vovve.


Dom behövs

Derby SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Råkade klicka hem ett par nya skor igår, behöver ett par skor som man kan ha på krogen i höst. Så det här blir nog perfekta, för de där lite finare tillfällena. Kanske trillar de ner i brevlådan idag eller imorgon?


Idag är en bra dag

Vaknade sent, åt en god frukost och nu ska jag svara på lite mejl. Igår kvällen spårade jag och en utav mina vänner på världens bästa affärsidé, det kommer att bli något, det känner jag. Idag ska jag också försöka övertala min älskade pappa att köpa ny kamerautrustning, snälla pappa?


Ensamhet



Ensamhet, kan vara det sorgligaste som finns, men ibland också det finaste. Jag älskar min Dennis, han är det dyrbaraste jag har och ingenting överträffar honom. Men efter alla dessa år tillsammans, kan jag ibland bara känna att jag vill vara ensam. Det är inte mina känslor som spökar, eller att jag är osäker, det är bara det sköna med att vara ensam. Så, nu ska jag njuta av denna underbara ensamhet som inträffar allt för sällan, njuta av mina bok och bara vara.


Livvi Franc

Hi, my name is,
You wont remember, wait till December.
Cause you thought that I was pure as snow,
Guess you didnt know.
Hold tight, surprise, open your eyes its springtime.
Flowers blossoming, I am one of them, bet you like how Ive grown.


All in


Det är måndag idag och jag har redan bestämt mig för att jag vill köra all in i helgen. Jobbar fredag och sen hela nästa helg, så lördag denna helg är det enda som går. Först en mysig middag med mina älskade tjejer, massa gott vin och goda drinkar. Sen Sogni, Laroy och kanske Hells. Nu kör vi!


Snart så

I flera veckor har jag gått med en klump i magen, en klump inför något som ska hända, men aldrig riktigt kommit på vad det är. Kom på nu att klumpen kom den dagen vi skrev på kontraket till lägenheten, då den blev vår, och jag är ju nervös inför flytten. Har bott i det här huset i 19 år och nu är det dags för flytt.

Men vet ni vad det bästa med flytten är? Vi får världens finaste grannar, det kommer bli så mycket galna kvällar i lägenheten/lägenheterna, mitt rum kommer bli perfekt om det blir som jag föreställt det, och allt kommer bara att bli så bra. Så snälla, låt tiden gå lite fortare, jag kan inte bli mer redo att flytta.

 

 


Middag, bio, Collage?

Idag har jag gjort absolut ingenting förutom att titta på tv. Reportaget blev klart igår, tack och lov, så idag kunde jag slappna av.

Ikväll blir det med middag med b-friend, sen bio och sen tror jag det blir en sväng förbi Collage, Backstreet Boys är ju där ikväll, kan vara kul att se. Gratis inträde, så varför inte? 


Solig onsdag

Uppe vid tio. Nu ska jag äta lite frukost, sen åka och fixa naglarna. Hem och jobba ett tag sen till simhallen. En fullspäckad onsdag. Njut av solen idag!


En perfekt tisdag


Upp tidigt imorse för att hinna till UMs öppet hus, ja dom har ändrat tiden till 08.30 - 09.30, inte den roligaste tiden för någon som mig som sover till elva helst.

Efter det tog jag en snabb fika med mamma och sen fick jag en morgondejt med Caroline, hur mysigt som helst. Vi åt omelett, drack thé och åt godis, sen kollade vi massa filmer.

Nu är det pit-stop hemma för att göra sig i ordning inför kvälls dejten med Emelie. Fika och sen bio, vi tänkte se L.A Gigolo. Ska bli underbart att träffa den där pinglan igen, jätte länge sen.

Sammanfattat, en super bra tisdag.


Anna, min smarta vän


Anna klarade upp något som retad mig länge. The Hills + City börjar sända den 29 september, och jag har varje dag sedan den 29 augusti suttit och irriterat mig på att Mtv inte lagt ut något avsnitt. Inte konstigt, 29 september har inte varit än. Tack fina Anna, nu behöver jag inte tänka på det ett tag!


Work, work

Igår var en galet stressig dag. Vaknade upp hos b-friend alldeles för sent, vi åkte direkt och kollade på folkrace och bara umgicks. Sen direkt för att jobba åt Tyresö magasinet, vad det var får ni se senare, sen direkt till simhallen för två och en halv svettiga timmar. Sen hem och äta och mys framför tvn med älskling.

Idag är det möte klockan 15.30, skit spännande, sen simning ikväll igen.


Feber

Hemma sjuk, super jobbigt. Men vad är bättre när man är sjuk än att titta igenom alla serier som går att hitta. Nu blir det nya The Hills avsnittet + The City avsnitt, ciao!


RSS 2.0