Igår

Förkrök, Sogni, Laroy, spårat, spontant, tjejerna, Linn, mat + rosé, sliten, trött, fortfarande full, död, lite sömn - ungefär dom ord som sammanfattar gårdagen, en lika rolig kväll som alltid med er, åh ni är dom bästa!


Som alltid

Precis som mina två eller tre senare frisörbesök så gick även detta åt helvete. Hur kan man missuppfatta inte gult, inte fjortisblont och mörkare än tidigare? Hon kunde hon. Nu är det kycklinggult och ser förjävligt ut. Tacka gud så har jag min räddare i nöden, så nu är det askblont som gäller. Förvandlingen sker ikväll, och jag är säker på att denna gång kommer det bli riktigt snyggt. Efter den askblonda färgen tänker jag nog satsa på att bli brunett. En röd brun färg, kastanj typ är något jag verkligen skulle vilja ha.

Nästa gång går jag direkt till min ängel Maria, inte testar massa annat.  


Not my piece of cake

Var på introduktionskurs för ett nytt jobb idag. Men jag vet inte rikigt, fältsäljare, känns inte riktigt som jag. Får vänta lite, och nappa på några av de andra jobben.

Lilla huset

Gud så konstigt det känns att hitta det bland alla hus till salu.

LC

Läste precis på Lauren Conrad bloggen att The Hills och The City, nya säsongerna har premiär den 29 september. Om jag ska sitta bänkad då!

Skoj

Sjukaste utgången på länge igår. Så mycket shottar, så mycket sköna människor och helt klart grymmaste sällskapet. Idag känns det i både fötter, armar och huvud att det var riktigt kul igår och väldigt för mycket av det goda. Är det såhär varje gång man går ut, skulle jag aldrig sitta hemma!

För jag köpte snyggaste ringen igår


Nytt i garderoben

Åh, vi shoppade i tisdags och i onsdags min prins och jag. Massa nytt i garderoben, inte klänningar som jag sökte efter dock, men massa annat snygg. Bland annat jeansskjorta och en to die for snygg rutig skjorta. Även massa kjolar och söta toppar. Han hittade en massa snyggsaker han med. Nu börjar jag gilla garderoben igen.

Det gick ju bra

Om vi säger såhär, förbudet mot cigg höll väl i sådär ungefär två dagar?

30 min

Tog en joggingtur. Och bestämde mig precis att i lördags så röktes den sista ciggen. Konditionen är botten. Nog för att det är sjukt gott och mysigt att ta en cigg, men det är inte värt det. Hej då ciggisarna!

Dalarö, mitt älskade Dalarö

Nästan uppväxt där och spenderar större delen av sommaren på just Dalarö. Ikväll blir det middag med föräldrar och pojkvän på restaurang Mysingen. Ett glas vitt eller rosé i solen och sen en promenad till marinan, det bästa som finns.

Drottninggatan

Mitt i all stress inför flytten, åkte jag in med pojkvännens familj igår och åt först en lång mysig middag i solen. Sen köpte vi kaffe och promenerade runt en stund i stan, därefter gick vi på bio och såg Year One med Jack Black, en riktigt rolig film faktiskt, fast jag inte är någon större fantast av honom. En jätte trevlig och mysig kväll med mina andra familj.

Boom Boom Pow

Imorse var jag lite halvseg efter gårkvällen. Blev nog lite mycket vin för min del. Men en helt klart grym kväll. Lil John uppträdde dock aldrig, utan dom spelade hans musik medan han satt och stekte vid sitt bord, skit tråkigt. Men vi var nöjda iallafall, vi träffade allt från kända NBA spelare till Hugo, Rosings ragg. Massa människor och grym musik, dansade som aldrig förr. På fredag kör vi igen, eller hur?


Flytt


Håller fortfarande på att tömma garderoberna där uppe och flyttar ner allt. Idag har jag hunnit med alla kläder och en liten del av skorna. Det saknas fortfarande hyllor som skorna ska upp på.

Att flytta allt och städa inför visningen av huset är typ det hela dagarna går åt till. Har hunnit med ett snabbt besök hos frisören idag för att klippa topparna och sen inte mycket mer. Nu ska jag unna mig några timmar framför tvn, sen en god middag sen filmmys med vänner.

Collage

As gammal bild!

Efter en god middag med Helen och hennes far, är det nu dags för att göra sig i ordning för en utgång. Lil John spelar på Collage, så vi drar dit. Det här lär bli en super grym kväll. Grym musik, en varm onsdag kväll och grymt sällskap.

Dinner for two

Imorgon är det middag hos Helen som gäller. Knappt träffat henne sen vi kom hem från Grekland, wierd. Först en månad tillsammans, sen plötsligt är vi båda upptagna av så mycket annat. Skärpning, skärpning. Helen skulle stå för maten imorgon och jag för något gott att dricka, förslag?

Ledigt

Har ledigt hela veckan, underbart. Ska försöka hinna med allt. Shopping, fixa klart rummet, städa, bada, sola och massa mer. Har börjat lite smått med rummet här hemma, det är nymålat och en säng finns där. Nu ska alla kläder flyttas ner och samtidigt en stor rensning av dom.

Rummet som vi fixade på landet blev jättefint, glömde ta foto. Jag flyttar garanterat dit nästa sommar, och hoppas att massa vänner kommer ner och hälsar på.

RSS 2.0